1. Hem
  2. /
  3. Ridläger

Välkommen till sommarens ridläger på Valla ponnyklubb!

Under sommaren arrangeras våra populära ridläger. Det finns både dag- och kvällsläger för barn, ungdomar och vuxna i alla nivåer. På ridlägret rider du en eller två lektioner på någon av våra ridbanor och i skog och mark, beroende på lägertyp. Under lägret hjälps också alla åt att sköta om hästarna och stallet tillsammans med personalen.

Förälder ska vara med

Barn på läger för Mini, Midi och Maxi ska ha förälder med sig hela lägertiden. På andra läger spenderar deltagarna dagarna utan förälder närvarande.

Personal

På ridlägren arbetar både ridskolans personal och ungdomsledare. Vår personal är såväl välutbildade via Svenska Ridsportförbundet som meriterade inom både dressyr och hoppning.

Mat

Du/vårdnadshavare ansvarar för att lägerdeltagaren har med sig eget mellanmål till lägret. Det går att förvara maten i kylskåp. Märk din matlåda med namn.

På det läger som är en hel vecka ansvarar vårdnadshavare/lägerdeltagare själv för att ta med eget mellanmål och egen lunchmat och dryck. Det går bra att förvara maten i kylskåp och det finns möjlighet att värma lunchen i mikrovågsugn. Märk din matlåda med namn.

Klädsel

Du ska ha ridhjälm, byxor och skor lämpliga för ridning. Det finns några säkerhetsvästar och ridhjälmar att låna. Kläder efter väder då vi vistas utomhus i möjligaste mån. Tänk på att även ha med ett extra ombyte kläder om vädret är sådant att det kan behövas.

Mötesplats

Samling för alla ridläger är vid stallets huvudentré under skylten ”stallet Valla”, utanför kontoret. Det går bra att slå sig ner på staketet.

Pris

För prisuppgift, se under respektive läger och vecka. Medlemskap i Valla Ponnyklubb är obligatoriskt för alla lägerdeltagare och är inte inkluderat i priset för lägret. Medlemskap löser du i samband med din anmälan i Hippocrates.

Anmälan och bokning

Anmälan sker via ditt konto i Hippocrates. Har du inte tidigare ridit på Valla ponnyklubb måste du först skapa ett nytt konto i Hippocrates genom nedanstående knapp ”skapa konto. Om du vill anmäla en familjemedlem (barn under 18 år) skapar du först ett konto med dig själv som huvudkontoinnehavare. Därefter registrerar du ditt barn genom att logga in på ditt konto och klicka på ditt namn längst upp i högra hörnet. Välj Familjen och därefter Lägg till ny familjemedlem.

Du får inte fakturan direkt vid anmälningstillfället utan när du har en plats på lägret, eller en kö-plats, så ser du det under ”Mina aktiviteter” I Hippocrates.

Minimiantal

Vid färre än 75 % fyllnadsgrad på ditt valda läger förbehåller vi oss rätten att erbjuda dig ett annat läger på rätt nivå för dig, och fungerar inte det sker återbetalning.

Reservplatser

Om du/ditt barn vill gå på ett läger som är fullbokat kan du sätta ditt barn på en reservplats. Det gör du också i Hippocrates.

Övrigt

Vi kommer inte att skicka något separat informationsbrev utan all information om lägret hittar du i texten ovan.

Om du har några frågor kan du skicka ett mail till:

Varmt välkomna!