1. Hem
  2. /
  3. Gårdsläger

Välkommen på sommarens Gårdsläger på Valla Ponnyklubb!

Gårdslägren riktar sig till dig som är i åldern 5-10 år och som är intresserade av att tillbringa ett antal dagar med olika aktiviteter på Valla gård och de djur som finns på gården. Under lägerdagarna hjälper du bland annat till att mata kaninerna och att ta hand om stallets små ponnyer. Det blir möjlighet att leka i lekparken och ponnyridning ingår varje dag.

Kravet på föräldranärvaro borttaget (ändrad 20230605)

Barnen får spendera lägerdagen utan förälder närvarande.

Personal

På Gårdslägren arbetar både ridskolans personal och ungdomsledare, som välutbildad via Svenska Ridsportförbundet. 

Mat

Du (alternativt vårdnadshavare) ansvarar själv för att ta med eget mellanmål och dryck. Du kan förvara din matsäck i kylskåp. Märk matsäcken med namn. Mellanmålet äter vi när det passar, ungefär mitt emellan lägertidens start och slut.

Klädsel

Kläder efter väder då vi vistas utomhus i möjligaste mån.

Mötesplats

Samling och avslutning för alla Gårdsläger är utanför huset som heter Fållan, det är huset närmast parkeringen.

Pris

För prisuppgift, se vid respektive läger och vecka. Medlemskap i Valla Ponnyklubb är obligatoriskt för alla lägerdeltagare och är inte inkluderat i priset för lägret. Medlemskap löser du i samband med din anmälan i Hippocrates.

Anmälan och bokning

Anmälan sker via ditt konto i Hippocrates. Har du inte tidigare ridit på Valla Ponnyklubb måste du först skapa ett nytt konto i Hippocrates genom nedanstående knapp ”Skapa konto” innan du kan anmäla dig eller ditt barn till ett läger. Om du vill anmäla en familjemedlem (barn under 18 år) skapar du först ett konto med dig själv som huvudkontoinnehavare. Därefter registrerar du ditt barn genom att logga in på ditt konto och klicka på ditt namn längst upp i högra hörnet. Välj Familjen och därefter Lägg till ny familjemedlem. Därefter kan du anmäla ditt barn till läger.

Du får inte fakturan direkt vid anmälningstillfället utan när du har en plats på lägret, eller en kö-plats, så ser du det under ”Mina aktiviteter” I Hippocrates.

Minimiantal

Vid färre än 75% fyllnadsgrad på ditt valda läger förbehåller vi oss rätten att erbjuda dig ett annat läger på rätt nivå för dig och fungerar inte det sker återbetalning.

Reservplatser

Om du vill gå på ett läger som är fullbokat kan du sätta ditt barn på en reservplats. Det gör du också i Hippocrates.

Övrigt

Vi kommer inte att skicka något separat informationsbrev utan all information om lägret finns i texten ovan.

Om du har några frågor skicka ett mail till:

Varmt välkomna!