1. Hem
  2. /
  3. Gårdsläger

Välkommen på sommarens Gårdsläger på Valla Ponnyklubb!

Gårdslägren riktar sig till dig som är i åldern 5–10 år och som är intresserade av att tillbringa ett antal dagar med olika aktiviteter på Valla gård och de djur som finns på gården. Under lägerdagarna får du bland annat till att mata kaninerna, leka i lekparken, rida ponnyridning och vara med på olika lekar och små äventyr.

Personal

 På Gårdslägren arbetar både ridskolans personal och ungdomsledare,som är välutbildad via Svenska Ridsportförbundet.

Mat

Varje barn tar med eget mellanmål och dryck. Det nns möjlighet att förvara matsäcken i kylskåp. Märk den med namn. Mellanmålet äter vi när det passar, ungefär mitt emellan lägertidens start och slut.

Klädsel

Kläder efter väder då vi vistas utomhus i möjligaste mån.

Mötesplats

Samling och avslutning för alla Gårdsläger är utanför huset som heter Fållan, det är huset närmast parkeringen, där lämnar och hämtar du ditt barn.

Pris

För prisuppgift, se vid respektive läger och vecka. Medlemskap i Valla Ponnyklubb är obligatoriskt för alla lägerdeltagare och är inte inkluderat i priset för lägret. Avgift för medlemskap faktureras i samband med lägeravgiften.

Anmälan och bokning

Anmälan sker via ditt konto i Hippocrates.

Har du inte tidigare ridit på Valla ponnyklubb måste du först skapa ett nytt konto i Hippocrates genom nedanstående knapp ”Skapa konto” innan du kan anmäla ditt barn till ett läger.

När du anmäler en familjemedlem (barn under 18 år) skapar du först ett konto med dig själv som huvudkontoinnehavare. Därefter registrerar du ditt barn genom att logga in på ditt konto och klicka på ditt namn längst upp i högra hörnet. Välj Familjen och därefter Lägg till ny familjemedlem. Därefter kan du anmäla ditt barn till läger. Säkerställ att det är barnet du anmäler – inte dig själv 😊

Minimiantal

Vid färre än 75% fyllnadsgrad på ditt valda läger förbehåller vi oss rätten att erbjuda dig ett annat läger på rätt nivå för dig och fungerar inte det sker återbetalning.

Köplatser

Om du vill gå på ett läger som är fullbokat kan du sätta ditt barn på kö. Det gör du också i Hippocrates.

Avbokning

Följande avbokningsregler gäller:

Om avbokning sker minst 10 veckor innan lägret – 50% av kostnaden betalas tillbaka.

Om avbokningen sker senast 5 veckor innan lägret – 25% av kostnaden betalas tillbaka.

Om avbokningen sker senare än så – ingen återbetalning av kostnaden.

Övrigt

Vi kommer inte att skicka något separat informationsbrev utan du ser anmälningar och köplatser i Hippocrates under ”Mina aktiviteter”.

All information om lägret hittar du i texten ovan.

Om du har några frågor skicka ett mail till:

Fakturan

Faktura kommer inte direkt vid anmälan, utan de skickas ut i mitten av varje månad. Medlemsavgiften faktureras separat, om eleven inte är medlem hos oss.

Varmt välkomna!